Verzending

Gratis verzending binnen de EU

Als u in het bestelproces onze standaardverzending selecteert, ontvangt u uw bestelling zonder verzendkosten na ontvangst van de betaling. Naast gratis verzending bieden wij wereldwijde verzending. U wordt geïnformeerd over de kosten die in het bestelproces worden gemaakt.

 

Zelfverzamelaar

Naast levering is er ook de mogelijkheid tot zelfafhaling op het volgende adres: Wahdat Trading GmbH, Am Sandtorkai 25, 20457 Hamburg. Zorg ervoor dat het tapijt in de artikelbeschrijving is gemarkeerd als ter plaatse beschikbaar.

 

Verzending Zwitserland & Noorwegen

Verzending naar Zwitserland en Noorwegen is netto. Belastingen en douanerechten worden u in rekening gebracht door de verzenddienstverlener. Bij een eventuele retourzending is de retourzending ook gratis. Neem contact op met uw plaatselijke douanekantoor voordat u een bestelling plaatst in verband met douanerechten en BTW.

 

Transportschade

In geval van zichtbare transportschade aan de goederen, gelieve dit direct bij ontvangst van de goederen aan het transportbedrijf te melden en met foto's te documenteren. In geval van transportschade die pas later aan het licht komt, gelieve dit ook te melden aan de transportdienst met de bijbehorende foto's. Ook in deze gevallen kunt u contact met ons opnemen.

Zuletzt angesehen
Rugway Store

Sie brauchen eine Beratung?

Besuchen Sie uns in der Hamburger Speicherstadt!

oder rufen Sie an:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Sicheres einkaufen dank Trusted-Shops-Zertifikat
SSL
Ihre Daten sind bei uns sicher und werden SSL-Verschlüsselt übertragen
Carefair
Geprüfte Herkunft unserer Produkte - wir sind Care & Fair-Member